WalkOn wandelclassics

HET 2-daagse WANDELEVENEMENT IN HARTJE ARDENNEN

29 & 30 AUGUSTUS 2020

Vakantiegevoel in eigen land kan zo zalig zijn. Houffalize, gelegen in het Hart van de Ardennen en het natuurpark van de twee Ourthes hebben het allemaal. Volgens velen is het zelfs één van de mooiste regio's van de Ardennen. Verscholen tussen het groen in een bocht van Ol Fosse d'Outh - letterlijk de kloof van de Ourthe - tref je het ideale plekje om twee dagen lang heerlijk te wandelen tijdens de WalkOn Wandelclassics.

Tijdens deze supertoffe tweedaagse wandel je langs een schilderachtig beekdal, een groen glooiend landschap of een bosrijke helling in de richting uit van typische Ardense dorpjes. 

De 2-daagse WalkOn Wandelclassics 2020 vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 augustus en is op drie jaar tijd uitgegroeid tot één van de gezelligste wandelevenementen in de provincie Luxemburg. In 2019 trokken 1369 wandelaars de wandelschoenen aan om aan deze wandelhappening deel te nemen.

Speciaal voor de deelnemers aan de 2-daagse WalkOn Wandelclassics werkten we samen met onze partner Vayamundo een WalkOn-wandelarrangement uit.  Het wandelarrangement omvat deelname aan het evenement en verblijf in het vakantiedomein Vayamundo op basis van half-pension. 


2-daagse maakt deel uit van de WalkOn Hiking Events

Stappen voor gelukkige mensen in een betere wereld is het engagement dat we met ons allen willen aangaan tijdens de 2-daagse WalkOn Wandelclassics. WalkOn is een wandelcriterium van 50 bijzondere wandelorganisaties, waar de partners vooral inzetten op natuur- en milieuzorg, active ageing, integratie van andersvaliden, jonge gezinnen en solidariteit onder elkaar. 

In 2020 staat een groene, milieubewuste en gezondere wereld centraal. Samen met Mooimakers gaan Vayamundo, Wandelsport Vlaanderen vzw , de wandelclubs en de wandelaars de strijd aan tegen zwerfvuil. Ons straatbeeld ziet er helaas niet altijd even netjes uit. Alle wandelaars sensibiliseren om Vlaanderen mooier en properder te maken is de boodschap achter WalkOn.