WalkOn Summer Edition

HET 2-daagse WANDELEVENEMENT IN HARTJE ARDENNEN

                                                      19 & 20 JUNI 2020                                                       

Vakantiegevoel in eigen land kan zo zalig zijn. Houffalize, gelegen in het Hart van de Ardennen en het natuurpark van de twee Ourthes hebben het allemaal. Volgens velen is het zelfs één van de mooiste regio's van de Ardennen. Verscholen tussen het groen in een bocht van Ol Fosse d'Outh - letterlijk de kloof van de Ourthe - tref je het ideale plekje om twee dagen lang heerlijk te wandelen tijdens de WalkOn Summer Edition.

Tijdens deze supertoffe tweedaagse wandel je langs een schilderachtig beekdal, een groen glooiend landschap of een bosrijke helling in de richting uit van typische Ardense dorpjes. 

De 2-daagse WalkOn Summer Edition vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 juni en is op vier jaar tijd uitgegroeid tot één van de gezelligste wandelevenementen in de provincie Luxemburg. In 2019 trokken 1369 wandelaars de wandelschoenen aan om aan deze wandelhappening deel te nemen.  Het zijn vreemde tijden ... die maken dat we de organisatie onder strikte COVID-maatregelen laten doorgaan.  De basis - prachtige omlopen in het hartje van de Ardennen - blijft behouden. Op beide dagen zorgen we voor andere omlopen met keuze uit vier afstanden. 


2-daagse maakt deel uit van de WalkOn Hiking Events

Stappen voor gelukkige mensen in een betere wereld is het engagement dat we met ons allen willen aangaan tijdens de 2-daagse WalkOn Wandelclassics. WalkOn is een wandelcriterium van 50 bijzondere wandelorganisaties, waar de partners vooral inzetten op natuur- en milieuzorg, active ageing, integratie van andersvaliden, jonge gezinnen en solidariteit onder elkaar. 

In 2021 staat een groene, milieubewuste en gezondere wereld centraal. Samen met Mooimakers gaan Vayamundo, Wandelsport Vlaanderen vzw , de wandelclubs en de wandelaars de strijd aan tegen zwerfvuil. Ons straatbeeld ziet er helaas niet altijd even netjes uit. Alle wandelaars sensibiliseren om Vlaanderen mooier en properder te maken is de boodschap achter WalkOn.