WalkOn North Sea Edition

Het 2-daagse wandelevenement in de Koningin der Badsteden

27 & 28 maart 2021

In navolging van het succesrijke WalkOn wandelweekend in het hartje van de Ardennen moet de WALKON NORTH SEA EDITION van 26 tem 29 maart 2021 eveneens uitgroeien tot een gezellige wandel- & belevings tweedaagse.

De NORTH SEA EDITION staat voor heerlijk wandelen langs zee, strand en duinen. Op zaterdag stap je vanuit het vakantiedomein Vayamundo in Oostende langs het provinciedomein Raversyde en de verborgen schatten van de Koningin der Badsteden. Zondag 28 maart kadert in het teken van West-Vlaanderen Wandelt. De organisatie in handen van Wsv De Keignaerttrippers Oostende laat je andermaal genieten van de mooiste pareltjes langs de Oostendse Kust , de vissershaven en het hinterland.

Vayamundo ... ga en ontdek de wereld.

Vakantiegevoel in eigen land kan zo zalig zijn. Er valt van alles te beleven in de Koningin der Badsteden. Oostende is een wereldse stad met een artistieke bevlogenheid waar elke jaar tienduizenden vakantiegangers neerstrijken op de mooie fijne stranden. Al sinds het midden van de 19e eeuw verwelkomt Oostende vele gasten om te flaneren over de promenade en de frisse zeelucht op te snuiven. Genoeg redenen om mee te stappen tijdens de 2-daagse WalkOn North Sea Edition, een organisatie in handen van WalkOn Hiking Events.