WalkOn North Sea Edition

Wandelevenement in de Koningin der Badsteden

25 maart t.e.m. 1 april 2021

In navolging van het succesrijke WalkOn wandelweekend in het hartje van de Ardennen richt Wandelsport Vlaanderen vzw van 25 maart t.e.m. 1 april een tijdelijk bewegwijzerde wandeling in onder de noemer WALKON NORTH SEA EDITION. 

De NORTH SEA EDITION staat voor heerlijk wandelen langs zee, strand en duinen. Samen met Wsv De Keignaertstappers voorzien we drie verschillende afstanden die je laten genieten van de mooiste pareltjes langs de Oostendse Kust, het Provinciaal Domein Raversijde en het Oostendse hinterland met het gemoedelijke dorpje Stene.

Vayamundo ... ga en ontdek de wereld.

Vakantiegevoel in eigen land kan zo zalig zijn. Er valt van alles te beleven in de Koningin der Badsteden. Oostende is een wereldse stad met een artistieke bevlogenheid waar elke jaar tienduizenden vakantiegangers neerstrijken op de mooie fijne stranden. Al sinds het midden van de 19e eeuw verwelkomt Oostende vele gasten om te flaneren over de promenade en de frisse zeelucht op te snuiven. Genoeg redenen om wat vakantiegevoel op te snuiven aan zee en mee te stappen tijdens WalkOn North Sea Edition, een organisatie in handen van WalkOn Hiking Events & Wsv Keignaerttrippers Oostende. 

Wat mag u verwachten ?

Van een klassieke wandelorganisatie stappen we over naar tijdelijk bewegwijzerde omlopen. Deze omlopen zijn toegankelijk van donderdag 25 maart tem donderdag 1 april a.s. voor iedereen. Hiermee voldoen we aan de voorwaarden om alles COVID-proof te laten verlopen. We zorgen voor een gevarieerd wandelaanbod bestaande uit diverse afstanden ( 6 -10 - 12 km ) en onderling te combineren. Momenteel werken we deze omlopen nog uit ... maar u mag zich verwachten aan trajecten in de richting van Raversijde & Mariakerke ( de 6 & 12 km ) en Stene ( de 10 km). Zo kunnen jullie alsnog één, twee of meerdere dagen volop genieten van het wandelen. Echter zonder rustposten of enige vorm van catering onderweg ... dit is niet toegestaan door de lokale overheid.