WalkOn Extreme Challenge 2020

Oostende - Houffalize 345 km / 23 tem 30 augustus 2020

Wie van langeafstandswandeltochten over meerdere dagen houdt zal met de WalkOn Extreme Challenge 2020 volop op zijn/haar wenken bediend worden. Deze pittige wandel-6daagse doorheen België heeft alles in zich voor wie van wandelen, uitdaging, avontuur en vriendschap houdt. Je wandelt van Oostende naar Houffalize en overnacht in verschillende etappesteden:  Tielt, Geraardsbergen, Les Bons Villers, Jambes en Nassogne. Eindmeet is Houffalize in het hartje van de Ardennen. Het totale traject bedraagt 345 km en dagelijks worden afstanden tussen de 45 en 70 km afgelegd. Zin om de WalkOn Extreme Challenge #Belgischeeditie aan te gaan?

DE UITDAGING

Zes dagen na-één meer dan 50 km wandelen is de uitdaging dat de WalkOn Extreme Challenge inhoudt. Een uitdagend wandelavontuur van Oostende naar Houffalize, waarbij de vriendschap onder de deelnemers hoog in het vaandel wordt gedragen. 

De vooraf ingeschreven deelnemers hebben afspraak op 23 augustus 2020 in de lounge van het vakantiedomein Vayamundo in Oostende. Aldaar begint hun wandelchallenge met het ontvangen van het deelnamepakket , een kleine receptie en de kennismaking van alle wandelaars en medewerkers. 

Maandagmorgen 24 augustus 2020 wordt na het ontbijt , om 6u30 de officiële start van de WalkOn Extreme Challenge gegeven. De eerste kilometer van 345 in totaal , de aanvang van een schitterende zesdaagse wandeltocht dwars door België. Na de eerste gezamenlijke kilometer , stap je vrij - al dan niet samen met je (nieuwe) vrienden- op je eigen tempo het volledig uitgepijlde parcours af.  Na zes dagen stappen en 345 km verder wordt je in Houffalize feestelijk ontvangen met een vlaggenparade , huldiging en heerlijke feestmaaltijd.  De avond sluiten we af met een heus blarenbal. 

Zondagmorgen 30 augustus 2020 kan je nog eens de verzuurde spieren ( van het dansen) loswandelen op de slotwandeling van het WalkOn Wandelclassics-weekend. 

DE ETAPPES

  • DAG 1 / 24 augustus 2020 /  Oostende-Tielt  60 km
  • DAG 2 / 25 augustus 2020 / Tielt-Geraardsbergen 62 km
  • DAG 3 / 26 augustus 2020 / Geraardsbergen-Les Bons Villers 64 km
  • DAG 4 / 27 augustus 2020 / Les Bons Villers-Jambes 47 km
  • DAG 5 / 28 augustus 2020 / Jambes-Nassogne 67 km
  • DAG 6 / 29 augustus 2020 / Nassogne-Houffalize 45 km


INSCHRIJVEN/DEELNEMEN

Deelnemen aan de WalkOn Extreme Challenge kan voor de prijs van € 500. Een voorschot van € 200 dient betaald te worden bij inschrijving , het saldo voor 01 mei 2020.

De inschrijving omvat elke dag een met zorg uitgestippeld parcours, ruime en regelmatige bevoorrading onderweg, slaapgelegenheid (formule gemeenschappelijke slaapzaal), sanitaire voorzieningen, een dag T-shirt , een stevig ontbijt, een broodjeslunch met soep, een warm driegangenmenu 's avonds. Verzorging , tal van gadgets , aandenken en huldiging.

Het inschrijvingsformulier en het deelnamereglement kan je opvragen via onderstaande contactformulier. Vul uw naam, email-adres en gegevens aan.