Walking Hiking Events

wandelcriterium


WalkOn, stappen voor gelukkige mensen in een betere wereld is het engagement dat we met zijn allen willen aangaan. De WalkOn Hiking Events is een wandelcriterium van 50 bijzondere wandelorganisaties, waar de partners vooral inzetten op natuur- en milieuzorg, active ageing, integratie van andersvaliden en jonge gezinnen , solidariteit onder elkaar.

In 2020 staat een groene, milieubewuste en gezondere wereld centraal. Samen met Mooimakers gaan Vayamundo, Wandelsport Vlaanderen vzw en de deelnemende wandelclubs de strijd aan tegen zwerfvuil. Ons straatbeeld ziet er helaas niet altijd even netjes uit. Alle wandelaars sensibiliseren om Vlaanderen mooier en properder te maken is de boodschap achter WalkOn.

De participerende wandelclubs staan € 0,10/deelnemer af voor het WalkOn platform. Het bedrag wordt integraal besteed binnen ons concept van sociaal verantwoordelijk wandelen. Het doel is op termijn voor ieder lid van Wandelsport Vlaanderen vzw één WalkOn-boompje in Vlaanderen te planten. Als deelnemer aan de WalkOn Hiking Events kan je voor € 5,00 peter/meter worden van je eigen WalkOn-boompjes!

Engageer je om samen met Mooimakers, Vayamundo en Wandelsport Vlaanderen vzw de strijd aan te gaan. Neem deel aan de WalkOn Hiking Events.